Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kurtarmak için denize atlamak

Rüyada birini kurtarmak için denize atlamak

Rüyada birini kurtarmak için denize atlamak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada birini kurtarmak için denize atlamak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada birini kurtarmak için denize atlamak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, helal kazanca sahip olunacağına yorulur.

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak kişinin kafasının rahat edeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, vefa göstereceğine işaret eder.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini denizden kurtarmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada denizden adam kurtarmak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizden birini kurtarmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, bunun da geleceğine delalet eder.

Rüyada denizde bebek kurtarmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments