Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya atlayıp birini kurtarmak

Rüyada suya atlayıp birini kurtarmak

Rüyada suya atlayıp birini kurtarmak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, çalışmalarının beğenileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, adeta sinirden küplere bineceğine yorulur.

Rüyada suya atlayıp birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir.

Rüyada suya atlayıp birini kurtarmak iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada at kurtarmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, daha fazla yakınlaşacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada atı kurtarmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinden birini kurtarmak faydalı şeyler yapacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine rivayet eder.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, onurlu bir hayat süreceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments