Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşen birini kurtarmak

Rüyada suya düşen birini kurtarmak

Rüyada suya düşen birini kurtarmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, borçlarının kapacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, dileklerinin kabul olacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini düşerken kurtarmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize düşeni kurtarmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, strese gireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, evlenme yolunda adım atacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşerken kurtarmak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments