Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinden birini kurtarmak

Rüyada suyun içinden birini kurtarmak

Rüyada suyun içinden birini kurtarmak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada suyun içinden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir.

Rüyada suyun içinden birini kurtarmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada suya atlayıp birini kurtarmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına inanılır.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına alamet eder.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde köpek görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments