Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj yaptırmak

Rüyada kürtaj yaptırmak

Rüyada kürtaj yaptırmak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kürtaj yaptırmak gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Rüyada kürtaj olacağını görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olanı görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olan birini görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kürtaj olmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments