Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, zor zamanların geride kalacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine inanılır.

Rüyada kürtaj yaptıran birini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı konuşturmalısınız.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, hoşluk içinde olacağına inanılır.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, yeni siparişler alacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj olamamak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek can sıkıntısının sona ereceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmak istemek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments