Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek ne yapacağını şaşıracağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, makbul olan şeylere, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü ve kokmuş balık gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kendine çeki düzen vereceğine işaret eder.

Rüyada kokmuş balık yemek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada ölünün koktuğunu görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, işbirliği içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, şöhretli biri olunacağına işarettir.

Rüyada cenazenin koktuğunu görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük paralara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek malının artacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına inanılır.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments