Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün koktuğunu görmek

Rüyada ölünün koktuğunu görmek

Rüyada ölünün koktuğunu görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine işarettir.

Rüyada ölünün koktuğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi mutlu edecek.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün koktuğunu görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada koklayarak öpmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, borçlarının ödeneceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işarettir.

Rüyada ayak koktuğunu görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işarettir.

Rüyada ağzının koktuğunu görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kokmuş et yemek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet eder.

Rüyada kokmuş tavuk görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments