Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazenin koktuğunu görmek

Rüyada cenazenin koktuğunu görmek

Rüyada cenazenin koktuğunu görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, huzurunun artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada cenazenin koktuğunu gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Rüyada cenazenin koktuğunu görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kokmuş cenaze görmek atılan adımların boşa çıkacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada ölünün koktuğunu görmek para sıkıntısı çekeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kokmuş yemek görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek dertlerinden arınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments