Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kefenlenmiş görmek

Rüyada birini kefenlenmiş görmek

Rüyada birini kefenlenmiş görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kefenlenmiş gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, dertlerinin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, içinin huzurla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kefen görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kefen görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalettir.

Rüyada annesini kefen içinde görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendine kefen almak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kefeni görmek zararın telafi edileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments