Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kefen görmek

Rüyada yeşil kefen görmek

Rüyada yeşil kefen görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kefen gördüyseniz:

  • Yeni iş başvuruları ya da yeni iş arayışları söz konusu olabilir, doğru yöntemler kullanmalısınız.

Rüyada yeşil kefen görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kefen hazırlamak kısmetinin artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kendini kefende görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kefen kesmek rızkın ve kazancın artacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ölen birini kefenle görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, çok kötü günler göreceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kendine kefen biçmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada kendi kefenini almak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, maddi açıdan ferahlamaya, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada anneyi kefende görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hasta olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments