Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kefene sarılı görmek

Rüyada eşini kefene sarılı görmek

Rüyada eşini kefene sarılı görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine işarettir.

Rüyada eşini kefene sarılı gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada eşini kefenlenmiş görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini kefenli görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, işlerin yolundan çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada kendini kefene sarılı görmek ömrünün de uzun olacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, ferahlığa çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments