Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan birini kefenli görmek

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, hainlik yapacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada yaşayan birini kefenli gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz önemli fırsatların önünü açabilir.

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yaşanmış olayı görmek büyük zararlara uğrayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yaşayanı ölmüş görmek içini açmaya karar vereceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada yaşayanın öldüğünü görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalettir.

Rüyada yaşanmış bir olayı görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, rahat bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yaşayan birini ölmüş duymak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşananları görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, huzura ve rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments