Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine kefen almak

Rüyada kendine kefen almak

Rüyada kendine kefen almak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işarettir.

Rüyada kendine kefen almak gördüyseniz:

  • Bazı köklü mücadele biçimlerinizi yenilemeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada ölmeden kefenlenmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasını kefenli görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi kefenle görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, içinin de rahat edeceğine, hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kefenli kadın görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada kendini kefenli görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada siyah kefen görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kefende görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin düzene gireceğine, stresini atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments