Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kefene sarmak

Rüyada ölüyü kefene sarmak

Rüyada ölüyü kefene sarmak tartışma yaşayacağına, kısmetinin açık olacağına, az çalışarak çok gezeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarmak gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olmamak için biraz daha yavaş hareket etmekte fayda var.

Rüyada ölüyü kefene sarmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefen sarmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada birini kefene sarmak yeni işlere girişileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü halıya sarmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, ele geçen kazancın azalacağına işaret eder.

Rüyada ölü sarmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, evlerin ayrılacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü sarmak oğlu evli ise boşanacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments