Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kefen görmek

Rüyada mavi kefen görmek

Rüyada mavi kefen görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayırlı bir haber alınacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, evine bereket geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulur.

Rüyada mavi kefen gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Rüyada mavi kefen görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kefenli birini gömmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada anneyi kefenli görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına inanılır.

Rüyada beyaz kefene sarılmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendini kefen içinde görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin kefenli görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefeniyle görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, başarılarının sürekli olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, yeni işler yapılacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments