Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kefeni görmek

Rüyada ölü kefeni görmek

Rüyada ölü kefeni görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, arzularına kavuşacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kefeni gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi izlemesini sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kefenli ölüler görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, istenmeyen bir yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada ölüden kefen almak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini kefenli görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına alamet eder.

Rüyada ölüp kefen giymek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada ölüyü kefenle görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments