Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmek ve kefenlenmek

Rüyada ölmek ve kefenlenmek

Rüyada ölmek ve kefenlenmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmek ve kefenlenmek gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Rüyada öldüğünü ve kefenlendiğini görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölmek kefen giymek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ölmek ve kefenlenmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada eşini kefenlenmiş görmek mubah olmayan yollara sapacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada birini kefene sarılı görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kefen görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemi kefenli görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, giderileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments