Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini beyaz kefenle görmek

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, can sıkıcı haberler almaya, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kendini beyaz kefenle gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kefen görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak faturaların biriktikçe birikeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işarettir.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada anneyi kefende görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işarettir.

Rüyada siyah kefenli birini görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefenle görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments