Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kaslı görmek

Rüyada birini kaslı görmek

Rüyada birini kaslı görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, ele geçen kazancın artacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, dertlerin son bulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada birini kaslı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada kasli yüzük görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaslı erkek görmek daha pozitif biri olacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, rakiplerini yeneceğine alamet eder.

Rüyada kas cekmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kaslari tıraş etmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, ayrılık yaşanacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, gelişim içine girileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kası görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, borçların gittikçe artacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalettir.

Rüyada kaslı kadın görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada birini kaslı görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kindar olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments