Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaslari tıraş etmek

Rüyada kaslari tıraş etmek

Rüyada kaslari tıraş etmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaslari tıraş etmek gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Rüyada kaslari tıraş etmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada birini kaslı görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, çok büyük bir acı duyacağına alamet eder.

Rüyada basini kasimak sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, elinin kolunun bağlanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada kaslı kol görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek tatsız durumlar yaşanacağına, yüzün güleceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işarettir.

Rüyada erkek kası görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada kasılarak yürümek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada kas cekmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments