Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasli yüzük görmek

Rüyada kasli yüzük görmek

Rüyada kasli yüzük görmek bazı konularda konuşulacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulur.

Rüyada kasli yüzük gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Rüyada kasli yüzük görmek emeklerinin yarıda kalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kaslı vücut görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada kas yapmak dertleri biteceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada kas yaptığını görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaslarini kazimak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada karın kası görmek işlerindeki karın artacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kasılarak yürümek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, içinin kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kaslı görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments