Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaslı erkek görmek

Rüyada kaslı erkek görmek

Rüyada kaslı erkek görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kısmetinin artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaslı erkek gördüyseniz:

  • Çok fazla direnişle karşılaşmayacağınız yolları seçmenizde fayda var.

Rüyada kaslı erkek görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalettir.

Rüyada erkek kası görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada basini kasimak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada kasılarak yürümek fikirlerinin can bulacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kasli yüzük görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, sevinç ve sürura, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kaslı kadın görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, geçiminin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kas yaptığını görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kas yapmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, rahatının kaçacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments