Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kası görmek

Rüyada erkek kası görmek

Rüyada erkek kası görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, zahmet veren işlerin artacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Rüyada erkek kası gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz sürece karşıt fikirlerle karşılaşmayacaksınız.

Rüyada erkek kası görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada kaslı erkek görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kas yaptığını görmek onu borçtan kurtaracağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kaslı olmak gülen yüzünün hiç solmayacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kaslı kadın görmek şansının açılacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kasli yüzük görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kaslari tıraş etmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada basini kasimak aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, fenalıkta bulunmaya, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments