Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kas cekmek

Rüyada kas cekmek

Rüyada kas cekmek evin kasasına giren gelirin artacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, güzel bir hayat süreceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine işarettir.

Rüyada kas cekmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada kol kası görmek zor zamanlar yaşayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, işlerin aksamayacağına alamet eder.

Rüyada kaslı kadın görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasıldığını görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kas yaptığını görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada kaslı kol görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, mevkilerinin yüksek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaslı vücut görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Rüyada kendini kaslı görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments