Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, huzur ve kazanç getireceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine tabir olunur.

Rüyada kollarının kaslı olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Rüyada kol kası görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, nahoş sözler işiteceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaslı kol görmek konforundan da ödün vereceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kaslı vücut görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın kası görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kas yaptığını görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, iyilik görüleceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasılarak yürümek sorunların üzüntülere neden olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada kaslı erkek görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments