Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaslı kadın görmek

Rüyada kaslı kadın görmek

Rüyada kaslı kadın görmek edilen duaların kabul edileceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaslı kadın gördüyseniz:

  • Haddinden fazla iyimser kabuller ya da sizi inatçı şekilde geri çeviren kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada kaslı kadın görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kas yaptığını görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaslari tıraş etmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kaslı erkek görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ters giden durumların düzeleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet eder.

Rüyada kol kası görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına inanılır.

Rüyada kas yapmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, yükseldikçe yükseleceğine delalettir.

Rüyada kas çalışmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına tabir olunur.

Rüyada kaslarini kazimak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments