Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini karşıladığını görmek

Rüyada birini karşıladığını görmek

Rüyada birini karşıladığını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hızlanacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada birini karşıladığını gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Rüyada başbakanı karşılamak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada misafiri karşılamak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacdan geleni karşılamak neşesini ve moralini kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, her gün daha fazla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini karşılamak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saygıyla karşılamak her istediğini elde edeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada hacı karşılamak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, geleceğin güzel olacağına, yaşama isteğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada birini karşıladığını görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker karşılamak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments