Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı karşılamak

Rüyada başbakanı karşılamak

Rüyada başbakanı karşılamak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanı karşılamak gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada başbakanı karşılamak rızkından ve gelirinden olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini karşıladığını görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada misafir karşılamak hataların düzeltileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada birini karşılamak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saygıyla karşılamak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine tabir olunur.

Rüyada asker karşılamak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolcu karşılamak sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments