Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafiri karşılamak

Rüyada misafiri karşılamak

Rüyada misafiri karşılamak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, birikim yapılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada misafiri karşılamak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumak için belli değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada misafir karşılamak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada misafiri karşılamak kalkınacağına ve yükseleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıda misafir karşılamak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada hacı karşılamak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine yorulur.

Rüyada hacdan geleni karşılamak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına alamet eder.

Rüyada birini karşıladığını görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini karşılamak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments