Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini karşılamak

Rüyada birini karşılamak

Rüyada birini karşılamak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada birini karşılamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız durumunda istediğiniz sonuçları almakla kalmayıp, uzun süre etkisini hissedeceğiniz tecrübeler kazanabilirsiniz.

Rüyada hacdan geleni karşılamak rakiplerin her konuda fark atacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalettir.

Rüyada yolcu karşılamak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, işlerinin de rast gideceğine delalettir.

Rüyada misafiri karşılamak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, yeni alanlara yöneleceğine, makamının artacağına delalet eder.

Rüyada birini karşılamak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada misafir karşılamak Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kapıda misafir karşılamak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker karşılamak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet eder.

Rüyada başbakanı karşılamak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments