Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker karşılamak

Rüyada asker karşılamak

Rüyada asker karşılamak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, hem çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada asker karşılamak gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın bir yolunu bulmalısınız.

Rüyada asker karşılamak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada misafiri karşılamak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hacı karşılamak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıda misafir karşılamak hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada saygıyla karşılamak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanı karşılamak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine inanılır.

Rüyada yolcu karşılamak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada birini karşıladığını görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, kar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments