Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saygıyla karşılamak

Rüyada saygıyla karşılamak

Rüyada saygıyla karşılamak çok büyük kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saygıyla karşılamak gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Rüyada saygıyla karşılamak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, arzuların gerçekleşeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saygı duruşu görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada saygı duruşunda durmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saygı göstermek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada saygı görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada saygı duymak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine inanılır.

Rüyada hacdan geleni karşılamak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalettir.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments