Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacı karşılamak

Rüyada hacı karşılamak

Rüyada hacı karşılamak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yol alacağına, gözyaşı döküleceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada hacı karşılamak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Rüyada hacı karşılamak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada birini karşılamak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacdan geleni karşılamak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada misafir karşılamak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yanlış yollardan döneceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak işinin başından ayrılmayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saygıyla karşılamak rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine işarettir.

Rüyada kapıda misafir karşılamak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada yolcu karşılamak bunun kendisi için büyük şans olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments