Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan geleni karşılamak

Rüyada hacdan geleni karşılamak

Rüyada hacdan geleni karşılamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, uzun ve hayırlı bir ömre işaret etmektedir.

Rüyada hacdan geleni karşılamak gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Rüyada hacdan geleni karşılamak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine inanılır.

Rüyada hacca gidip geleni görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, önemli bir şahsiyet olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacdan geleni ziyaret etmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacdan gelenin elini öpmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacdan geleni görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerden geleni görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan geleni görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada ümreden geleni görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments