Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı şiş kadın görmek

Rüyada karnı şiş kadın görmek

Rüyada karnı şiş kadın görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, küslükleri bitireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, yetki sahibi olacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına yorulur.

Rüyada karnı şiş kadın gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Rüyada karnı şiş kadın görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada karnını şişmiş görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, rahat bir işe girileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnı şiş birini görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine yorulur.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada karnının şiştiğini görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, hileye, fesada bulaşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments