Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının şiştiğini görmek

Rüyada karnının şiştiğini görmek

Rüyada karnının şiştiğini görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada karnı şiş bebek görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Rüyada karnında şişlik görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada karnı şiş birini görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, hayırlı işe, üzüleceğine ve kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, keder yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnını şişmiş görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalettir.

Rüyada karnı şiş görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments