Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı şiş bebek görmek

Rüyada karnı şiş bebek görmek

Rüyada karnı şiş bebek görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, derin bir nefes alacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnı şiş bebek gördüyseniz:

  • Trendleri siz yaratıyorsunuz, bazı değişiklikler yapmanız insanların düşüncelerini veya bazı işlere yaklaşımını değiştirebilir.

Rüyada karnı şiş bebek görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin karnını şiş görmek mutlu olunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada karnı şiş görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında şişlik görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek işinde de hep başarılı olacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnının şiştiğini görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments