Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini istemeye gelindiğini görmek

Rüyada birini istemeye gelindiğini görmek

Rüyada birini istemeye gelindiğini görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, el açmayacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini istemeye gelindiğini gördüyseniz:

  • Zorlama seçimler yapmak yerine kendinize biraz zaman tanıyın.

Rüyada birini istemeye gelindiğini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeye gelinmek kazancın günden güne daha da artacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işarettir.

Rüyada istemeye gelinmesi görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Rüyada istemeden hamile olmak rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada istemeden hamile kalmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, hem dua alacağına alamet eder.

Rüyada istemeden içki içmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, hastalıklarını yeneceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments