Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeden hamile kalmak

Rüyada istemeden hamile kalmak

Rüyada istemeden hamile kalmak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada istemeden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmaya hazır olmanız pozisyonunuzu güvence altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada istemeden hamile kalmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada istemeden hamile olmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ikiz çocuğa hamile kalmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını hamile kaldığını görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yüzünün her daim güleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada ikize hamile kalmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Rüyada bekarken hamile kalmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasından hamile kalmak moralin bozulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada nikahsız hamile kalmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments