Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeden içki içmek

Rüyada istemeden içki içmek

Rüyada istemeden içki içmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada istemeden içki içmek gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada istemeden içki içmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hakkıyla kazanca yorulur.

Rüyada arkadaşlarla içki içmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmek istemek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına delalettir.

Rüyada hamileyken içki içmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilmeden içki içmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, onları koruyup kollayacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada gizlice içki içmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalettir.

Rüyada namaz kılarken içki içmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, mesleğinde atılım yapacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada camide içki içmek işinde de hep başarılı olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, stres içinde günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments