Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeye gelinmesi görmek

Rüyada istemeye gelinmesi görmek

Rüyada istemeye gelinmesi görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Rüyada istemeye gelinmesi gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızı bozabilir, yedek planlar yapmanızda fayda var.

Rüyada istemeye gelinmesi görmek şansının da döneceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birini istemeye gelindiğini görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada istemeye gelinmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına tabir olunur.

Rüyada istemediği birini görmek inancını bir kenara atacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kızının istemediği biriyle evlendiğini görmek kalben çok rahat edileceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir şeyi istememek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada istemeye gelenleri görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments