Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeye gelinmek

Rüyada istemeye gelinmek

Rüyada istemeye gelinmek gülen yüzünün de solacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada istemeye gelinmek gördüyseniz:

  • Son derece neşeli bir tutum içinde bulunak, onları etkileyeceksiniz.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalettir.

Rüyada istemeye gelinmek erken evlilik yapacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada istemeye gelinmesi görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına alamet eder.

Rüyada birini istemeye gelindiğini görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada istemeden içki içmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada istemeden birini yaralamak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada istemeye gelenleri görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada istemeden taşınmak biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, adını işiyle duyuracağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments