Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet eder.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada kızı istemeye gelmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, herkesin rahat edeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek bazı konularda konuşulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments