Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeden hamile olmak

Rüyada istemeden hamile olmak

Rüyada istemeden hamile olmak maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada istemeden hamile olmak gördüyseniz:

  • İmkansız amaçlar belirleyip, sadece yarısını gerçekleştirebildiğinizde boşu boşuna kendinize kızıyorsunuz.

Rüyada istemeden hamile olmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Rüyada istemeden hamile kalmak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına yorulur.

Rüyada istemeden kedi öldürmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istemediğin bir erkekle evlenmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına inanılır.

Rüyada erkeği istemeye gitmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek istememek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Rüyada istemeden içki içmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, haklılığının anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada birini istemeye gelindiğini görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments