Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada intiharı etmek

Rüyada intiharı etmek

Rüyada intiharı etmek yuva kuracağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada intiharı etmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir, aşırı harcamalar, ortak kaynaklar veya ödemeler gerilime neden olabilir.

Rüyada birinin intihara kalkıştığını görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin intiharına sebep olmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada intihara kalkışmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, işinde dar boğaza gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin intiharını görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada intihardan kurtarmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada intiharı görmek bereketin ve karın artacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada intiharı düşünmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının intiharını görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments