Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini felç olarak görmek

Rüyada birini felç olarak görmek

Rüyada birini felç olarak görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, rütbesinin yükseleceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini felç olarak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kendini felç olmuş görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi gücünü yitireceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada felçli olduğunu görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz felci olmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, dünyasının iyileşmesine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının felç olduğunu görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada felçli birine yardım etmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek yaptığı işte sivrileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments