Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz felci olduğunu görmek

Rüyada yüz felci olduğunu görmek

Rüyada yüz felci olduğunu görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, bir işe soyunacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, onlardan fayda göreceğine, gelirinin artacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yüz felci olduğunu gördüyseniz:

  • Yine de, tüm gayretlere değeceğe benziyor.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, hanenizde bolluk olacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada yüzünü felçli görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek büyük bir başarının elde edileceğine, evlerin ayrılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz felç olduğunu görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments