Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz felci olmak

Rüyada yüz felci olmak

Rüyada yüz felci olmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz felci olmak gördüyseniz:

  • Tecrübe önem kazanıyor.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek iyi geçiminin devam edeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüz felci olduğunu görmek sevdiklerine kavuşacağına, bereketin eksileceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine alamet eder.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüz felç olduğunu görmek işlerin çığırından çıkacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına yorulur.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek sonunda maddi zarara gireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işarettir.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına delalettir.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments