Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının felç olduğunu görmek

Rüyada yakının felç olduğunu görmek

Rüyada yakının felç olduğunu görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüz, dış dünyaya bakış açınız veya dış dünyanın sizi algılama biçimi değişebilir.

Rüyada yakınını felçli görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada bir yakınının felç olduğunu görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakının felç olduğunu görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet eder.

Rüyada bir yakının felç olduğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü felçli görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, güzelliklere rast gelineceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun felç olduğunu görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere işaret etmektedir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada babayı felçli görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments